Gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin, Crystal termék vigyáz Önre

Egészségmegőrzés népi gyógymódok tapasztalataival és orvosi kutatásokkal egyetértésben! Házipatikája gyógynövény, gyümölcs, ásványi anyag termékei vigyáznak egészségére! Személyes rendelés: Mikola Annamária +3620/592-0630 (minden nap 8-20óra)

A D-vitamin csökkentheti a melanoma kockázatát

Flavitamin Calcium+D3 +taurin +zöld tea bővebben, vásárlás...  

A Journal of Clinical Oncology című folyóiratban ismertetett tanulmányhoz 36 ezer, 50 és 79 év közötti amerikai nő egészségügyi adatait elemezték.

A nők fele étrend-kiegészítőként naponta 1000 milligramm kalciumot és 400 nemzetközi egységnek megfelelő D3-vitamint szedett, míg a vizsgálatba bevont nők másik fele placebót kapott. Az átlagosan hétéves követés során mindkét csoportban nagyjából 1700 bőrrákos eset fordult elő, ebben tehát nem találtak különbséget a kutatók.

 Eltérés mutatkozott azonban a melanomával diagnosztizáltak számában: 82 nő a vitamint szedők csoportjában és 94 nő a placebót szedők körében. Még nagyobb volt a különbség, amikor azt nézték meg, hogy a korábban más típusú bőrrákkal már kezeltek között milyen arányban bukkant fel a melanoma. Az első - vitaminos - alcsoportban tíz, míg a második - placebós - alcsoportban 24, korábban más bőrrákkal diagnosztizált nőnél alakult ki melanoma.

A Stanford Egyetem munkatársai - élükön Jean Tang kutatásvezetővel - tanulmányukban hangsúlyozták, hogy a kis számok miatt az eredmény csupán valószínűsíti az összefüggést, ám normál adag D-vitamin és kalcium étrend-kiegészítő szedése ésszerűnek és ártalmatlannak látszik az érintett, magasabb melanoma kockázattal élők körében.

  cikk forrása: MTI 2011. június 28.

Cikkhez kapcsolódó termék ajánlás:

Flavitamin D bővebben, vásárlás...  

Flavitamin D3 + taurin + zöld tea bővebben, vásárlás... - erős csontozat, fogazat kialakítása és megőrzése, immunrendszer erősítő hatású

Flavitamin Calcium+D3 + taurin + zöld tea bővebben, vásárlás...   - a csontozat és vázizomzat fejlődése és egészséges működése, a kálcium hatékony beépülése függ a D3-vitamin jelenlététől 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 43
Tegnapi: 17
Heti: 224
Havi: 589
Össz.: 235 553

Látogatottság növelés
  |     |     |  
Oldal: D vitamin melanoma ellen
Gyümölcs, gyógynövény étrendkiegészítők, Flavin, Crystal termék vigyáz Önre - © 2008 - 2018 - gyogynoveny-termekek.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weblap készítő egyszerű. Weboldalak létrehozására: Ingyen weblap

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Itt: enzimek pótlása - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »